Produse & Servicii

Clasa C8/10 echivalent marca B150

Beton usor de pus in opera numit si” beton de umplutura” folosit la gropi fundatii de case, blocuri si elevatii usoare

Clasa C12/15 echivalent marca B200

Un beton intermediar ce poate fi folosit atat ca beton pentru umplutura dar si beton pentru stalpi si placi, in cadrul constructiilor usoare in functie de proiect, de tip P+M.

Clasa C16/20 echivalent marca B250

Cel mai uzual beton folosit in constructiile civile din Romania, betonul de baza pentru placi, stalpi, elavatii si alte. Este folosit cu precadere la elementele de rezistenta pentru constructiile de tip P+1+M.

Clasa C20/25 echivalent marca B350

Betonul B350, se caracterizeaza printr-o rezistenta deosebita la inghet-dezghet, intarire omogena, prelucrarea usoara. Este un produs care se incadreaza in clasa superioara de betoane pentru constructii in care necesarul de rezistenta structurala este important. Aceasta clasa de betoane poate fi expusa la variatii mari de temperatura si va sustine structuri ale proiectelor de anvergura. Imprima o rezistenta deosebita in combinatie cu armatura inglobata la turnare si prezinta o foarte buna capacitate de omogenizare dupa intarire. Acesta poate fi pus in opera in structuri de rezistenta unde exista deschideri mari intre stalpi, precum si pentru placi suport sau fundatii speciale in industrie.

Clasa C25/30 echivalent marca B400

Betonul B400 se poate folosi la cladirile cu regim de inaltime peste 4 etaje.

Clasa C30/37 echivalent marca B450

Este un beton de inalta rezistenta. El poate fi folosit eficient la elemente solicitate sau cu deschidere mare (stalpi, placi, grinzi, fundatii etc.). De asemenea C30/37 poate fi folosit pentru a spori rezistenta la inghet-dezghet si la abraziune, fiind si mai putin permeabil. Este un material rezistent in medii agresive (agresivitate marina si atmosferica, fetele bazinelor etc.).

Clasa C35/45 echivalent marca B500

Este un beton de inalta rezistenta fiind utilizat in cadrul structurilor caracterizate de un regim mare de inaltime pentru elementele de rezistenta (stalpi, grinzi, pereti, etc).

Clasa C40/50 echivalent marca B600

Este un beton de inalta rezistenta fiind utilizat in cadrul structurilor caracterizate de un regim mare de inaltime pentru elementele de rezistenta (stalpi, grinzi, pereti, etc).